Logo
Çfarë është Bonusi i Humbjes?

Çfarë është Bonusi i Humbjes?

Bonusi i humbjes është një lloj promovimi që hasin përdoruesit, veçanërisht në faqet e basteve dhe kazinove në internet. Në thelb, ai i ofron përdoruesit të drejtën për të rikthyer një përqindje të humbjeve të tyre neto gjatë një periudhe të caktuar. Kjo është një veçori që faqet u ofrojnë përdoruesve të tyre si një formë ngushëllimi ose inkurajimi. Këtu është një përmbledhje e detajuar në lidhje me bonusin e humbjes:

Qëllimi i Bonusit të Humbjes

 1. Besnikëri ndaj klientit: Mund të ndihmojë në parandalimin e përdoruesve që të largohen nga platforma pas një përvoje negative.
 2. Më shumë nxitje për lojërat: Bonusi i humbjes mund t'i inkurajojë përdoruesit të luajnë më shumë ose të qëndrojnë në platformë.
 3. Balancimi i përvojës negative: Mund të ndihmojë në zbutjen e negativitetit të përjetuar nga përdoruesi.

Si funksionon?

 • Nëse një përdorues përjeton një humbje neto gjatë një periudhe të caktuar kohore (për shembull, një javë ose një muaj), platforma mund t'i rimbursojë përdoruesit një përqindje të asaj humbjeje.
 • Për shembull, nëse një sajt ofron 10% bonus dhe një përdorues humbi 100$ neto atë javë, përdoruesi do të marrë një bonus prej 10$.
 • Ky bonus zakonisht nuk jepet në para reale; Në vend të kësaj, ai mund të jepet si kredit i faqes ose bonuse të tjera që mund të përdoren për baste.

Përparësitë

 1. Reduktimi i rrezikut: Aftësia e përdoruesit për të rikuperuar disa nga humbjet e tij mund të zvogëlojë rrezikun e tij total.
 2. Stimulim: Bonusi i humbjes mund të inkurajojë përdoruesit të kalojnë më shumë kohë në platformë.
 3. Më shumë vlerë: Lejon përdoruesit të marrin më shumë vlerë në platformë duke u ofruar atyre një mundësi tjetër ose një mundësi prove.

Dizavantazhet dhe rreziqet e mundshme

 1. Mund të jetë mashtrues: Bonusi i humbjes ndonjëherë mund t'i inkurajojë përdoruesit të ndërmarrin më shumë rreziqe ose të depozitojnë më shumë para.
 2. Kushtet e bredhjes: Këto lloje bonusesh zakonisht u nënshtrohen kushteve të caktuara të bastit. Kjo përfshin kushtet se si mund të përdoret bonusi dhe kur mund të tërhiqet.
 3. Kufizime: Mund të ketë kufizime në lojërat ose bastet për të cilat do të përdoret bonusi.
industria e basteve bastet e ligës së argjentinës faqja e basteve betlayn bast devinturk Faqja më e besueshme e basteve live dallimi midis kumarit dhe basteve inter hyrje Lotusbet hyrje hyrje në betlio betsilin login ofansifbet twitter betcup tv avrupabet tv televizor me zorrë tv cashwin