Logo
Fitoni më shpejt me lojtarët në internet

Fitoni më shpejt me lojtarët në internet

Tavolinat e kazinove janë vende ku luhen lojëra të ndryshme tavoline dhe ato përbëjnë një nga pjesët më të rëndësishme të kazinove. Lojëra të ndryshme tavoline kërkojnë lloje të ndryshme modelesh dhe rregullash tavoline. Këtu janë disa nga lojërat e njohura të tavolinës së kazinosë dhe veçoritë e këtyre tavolinave:

  Tabela e Blackjack:

  • Zakonisht është në formë gjysmërrethore.
  • Mund të mbajë 5 deri në 7 lojtarë
  • Tregtari qëndron përballë lojtarëve.
  • Ekziston një zonë specifike bastesh për çdo lojtar.

  Tavolina e pokerit:

  • Është në formë ovale dhe zakonisht vendos 9 ose 10 lojtarë.
  • Nëse nuk ka tregtar, letrat shpërndahen mes lojtarëve sipas radhës.
  • Mund të ketë versione të turneut ose lojërave me para.

  Rulet Masası:

  • Një tavolinë e gjatë drejtkëndore zakonisht ka rrotën e ruletës në njërin skaj.
  • Lojtarët vënë bast në numra, ngjyra ose grupe numrash.
  • Ka dy lloje tavolinash: ruletë evropiane dhe amerikane.

  Tavolina Bacarat:

  • Është një tavolinë e madhe dhe drejtkëndore.
  • Mund të mbajë deri në 12 deri në 14 lojtarë
  • Lojtarët vënë bast për 'lojtar', 'bankier' ose 'barazim'.

  Tabela Craps:

  • Një tavolinë e madhe ovale.
  • Për shkak të natyrës komplekse të lojës, ka shumë zona bastesh në tryezë.
  • Lojtarët vënë bast për rezultatin e hedhjes së zareve.

  Tabela Sic Bo:

  • Zakonisht një tabelë drejtkëndëshe.
  • Bastet bëhen sipas rezultateve të mundshme të hedhjes së zareve.
  • Ka shumë opsione bastesh.

Çdo tabelë ka një plan urbanistik dhe renditje specifike për zhvillimin e lojës. Tavolinat zakonisht mbulohen me një leckë të veçantë (zakonisht me ngjyrë jeshile dhe nganjëherë quhet 'felt') dhe ndahen në seksione ku lojtarët vendosin bastet e tyre. Tavolinat e kazinosë mund të përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm: tabaka me çipa, mbështetje për kartat, slot parash, etj. Tregtari zbaton rregullat e lojës dhe në përgjithësi është përgjegjës për të siguruar që loja të ecë në mënyrë të drejtë dhe pa probleme. Lojërat e tavolinës në kazino bazohen në fat dhe nganjëherë strategji dhe ndryshojnë në varësi të llojit të lojës.

përbindësh bastesh pasha bast login baste të ekspertëve bast atilla bast vëlla pyesni bastet live faqe bastesh skypack super hyrje bahis login super bast bein sport live bast liman bast twitter princesha bet ge turkbet login hyrje në xhep timebet twitter