Logo
Si i bën Ruleta baste fituese?

Si i bën Ruleta baste fituese?

Shanset e Ruletës: Informacioni dhe Strategjitë Bazë

Ruleta është një nga lojërat më të njohura në kazino. Është një lojë bastesh në cilin numër do të zbresë topi që rrotullohet rreth një rrote. Megjithatë, pavarësisht nga thjeshtësia e lojës, njohja e thellë e shansetave të ruletës dhe llojeve të basteve mund të pasurojë përvojën e lojtarit. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë informacionin bazë dhe strategjitë në lidhje me shanset e ruletit.

Llojet dhe shanset bazë të basteve

Ka dy versione kryesore të lojës së ruletës, evropiane dhe amerikane. Ruleta evropiane ka 37 lojëra elektronike (0-36) dhe ruleta amerikane ka 38 lojëra elektronike (0, 00-36).

  1. Basti me një numër: Është një bast që topi do të bjerë në një numër të caktuar. Raporti është 35:1.
  2. Basti me dy numra: Është basti i vendosur në vijën midis dy numrave. Raporti është 17:1.
  3. Basti me tre numra: Është një bast në tre numra me radhë. Raporti është 11:1.
  4. Basti me katër numra: Ky është basti i vendosur në kryqëzimin e katër numrave. Raporti është 8:1.
  5. Basti me gjashtë numra: Është një bast në gjashtë numra në dy rreshta. Raporti është 5:1.
  6. Baste të kuqe/të zeza, tek/çift, të larta/të ulëta: Shanset për të fituar në këto baste janë 1:1.

Strategjitë dhe këshillat

  1. Preferoni Ruletën Evropiane: Vendi "00" në ruletën amerikane rrit avantazhin e shtëpisë. Prandaj, ruleta evropiane është më e favorshme për lojtarin.
  2. Baste me rrezik të ulët: Bastet me koeficient 1:1 si tek/çift ose i kuq/e zi rrisin shanset tuaja për të fituar.
  3. Përcaktoni buxhetin tuaj: Në lojën e ruletit, është shumë e rëndësishme të mos e tejkaloni buxhetin që keni përcaktuar. Ekziston një rrezik i lartë humbjeje nëse tejkaloni buxhetin tuaj.
  4. Sistemi dhe strategjitë: Strategjitë e ruletës si Martingale, Fibonacci dhe Labouchere mund të përdoren gjatë lojës. Megjithatë, nuk duhet harruar se këto sisteme nuk sjellin një fitim të garantuar.

Përfundim

Megjithëse ruleta është një lojë e bazuar në fat, të kuptuarit e gjasave dhe strategjive mund të pasurojë përvojën tuaj të lojës. Megjithatë, si me të gjitha lojërat e fatit, është thelbësore të luash me përgjegjësi në ruletë. Luaje lojën për argëtim dhe di si të heqësh dorë kur humbet. Përmbaju gjithmonë buxhetit që ke caktuar.

gur bast twitter shikoni drejtpërdrejt bastet e ndeshjeve Faqja më e mirë e basteve live në Turqi Çfarë është aryabet bast live? promovimi i basteve të Kupës së Botës bast live princessbet tërhiqni para nga faqja e basteve live baste live super bast ndeshje live kënaqësi jet bast bein sport n bast A është jaso bet i besueshëm? Hyrja në Golvar bonus tumbet bonus jasminbet identifikimi aktual i limosbet